Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 432F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F
Cod produs
0S35QO7U-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru un buldoexcavator performant trebuie sa ai grija ce piese ii alegi! O cruce cardan punte fata Caterpillar 432F ar trebui sa fie in topul alegerilor tale pentru ca este o piesa extrem de bine si corect realizata. Fiind o piesa de calitate garantata, poti inlocui piesa avariata fara discutii, pentru ca iti asigura eficienta maxima in lucru. Montarea sa se face la puntea din fata a echipamentului. Afla mai multe detalii din oferta!

Iti doresti sa gasesti echipa perfecta de specialisti care sa se ocupe indeaproape de utilajul tau? ACN Piese Utilaje are exact ceea ce iti trebuie! Nu e un miraj, e real ca buna ziua! Avem un serviciu extraordinar de performant si se numeste mentenanta profesionista! Ai nevoie sa inchei un astfel de contract de mentenanta personalizata. Este singurul mod prin care ai performante crescute cu flota de utilaje si reusesti si sa economisesti considerabil pe termen lung!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 432F - investeste in produse de calitate!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 432F are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 422F ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura