Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 415F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 415F2
Cod produs
WBJH6T14-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 415F2 prezentata in imaginile alaturate ajuta la functionarea perfecta a unor elemente cruciale ale sistemului de transmisie. O cruce cardan trebuie sa fie extrem de rezistenta si sa faca fata solicitarilor. Monteaz-o la puntea din fata a buldoexcavatorului si nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale. Fara nicio ezitare trebuie aleasa pentru echipamentul tau!

Ca sa ai o flota de utilaje functionala care sa-ti ofere posibilitatea sa-ti termini proiectele la timp, trebuie sa faci ceva mai mult decat sa le schimbi piesele uzate. Iti trebuie un partener de nadejde care sa-ti ofere un serviciu performant de mentenanta personalizata! Noi suntem o optiune foarte buna pentru ca ai tot ce-ti trebuie sub acelasi acoperis. La ACN sunt piesele, consumabilele, specialistii, mecanicii, service-ul! Absolut tot ce este nevoie pentru o intretinere perfecta a echipamentelor!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 415F2 - pentru un sistem de transmisie eficient!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 415F2 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 415F2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura