Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan incarcator frontal Caterpillar 415F2 IL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 415F2 IL
Cod produs
HR8N1TVZ-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam o oferta convingatoare! Brida cruce cardan Caterpillar 415F2 IL are un pret acceptabil si este de calitate superioara. Poti fi convins ca faci o afacere foarte buna achizitionand-o. Brida cruce cardan se monteaza apeland la doua suruburi. Fixarea sa in mod corespunzator va duce la asigurarea functionarii optime a elementelor sistemului de transmisie al incarcatorului frontal. Ne poti solicita oricand o oferta cu mai multe detalii.

La ACN Piese Utilaje gasesti toata gama de piese de care partenerul tau pe patru roti are nevoie. Incepe cu primul pas: solicita, pe langa oferta, si serviciul gratuit de consultanta. Te ajutam cu toate detaliile tehnice pe care e posibil sa nu le cunosti. Fa-ti viata mai usoara si lasa expertii nostri sa te ajute in alegerea componentei perfecte pentru modelul tau de echipament. Asta facem zi de zi si, crede-ne, suntem foarte buni. In plus, de ce nu ai profita cand este absolut gratuit?

Brida cruce cardan Caterpillar 415F2 IL - o piesa cu adevarat viabila!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Brida cruce cardan pentru incarcator frontal Caterpillar 415F2 IL va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura