Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan pentru incarcator frontal Caterpillar 910

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 910
Cod produs
0JQF19RK-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajele grele au schimbat lumea in care traim! Daca dorim sa schimbam lumea in continuare, trebuie sa le mentinem performanta la maxim! Brida cruce cardan Caterpillar 910 este un element al transmisiei care creste randamentul utilajului tau. Fiind o componenta fabricata din otel de cea mai buna calitate, ea se caracterizeaza prin eficienta si fiabilitate. Exact ceea ce cautam la o piesa de schimb! Mai mult, daca detii un incarcator frontal Caterpillar 910K, poti monta linistit acest element pe el.

Tehnicienii nostri cunosc compatibilitatile dintre piese si utilaje, iar ofertele pe care le propun sunt tentante! Inainte de a plasa comanda, poti sa ne suni sau sa ne scrii despre problema cu care te confrunti. Unul dintre asistentii care fac parte din departamentul tehnic iti va oferi consultanta tehnica gratuita. Practic, in cadrul acestui serviciu, esti ajutat sa gasesti piesa potrivita si sa plasezi comanda.

Brida cruce cardan Caterpillar 910 - o componenta care merita achizitionata!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan pentru incarcator frontal Caterpillar 910 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura