Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416
Cod produs
CI7SZ4V1-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Caterpillar 416 - este o componenta de calitate pe care nu o vei gasi la un asemenea pret avantajos in alta parte! Cea din oferta noastra dispune de calitati tehnice remarcabile. Iti recomandam sa comanzi acest produs si sa il montezi la puntea din fata a budoexcavatorului. Iata o investitie care merita facuta pentru ca iti asiguri sanatatea sistemului de transmisie al echipamentului!

Lipsa de functionare a unui singur utilaj duce la oprirea intregului santier care va ramane in acest stadiu pana la repararea sau inlocuirea lui. Nu e ceva ce sa-ti doresti! Dar ar fi bine sa-ti imaginezi cum ar fi, ca sa ai imboldul de a lua masuri inainte ca imaginatia sa prinda viata! La ACN Piese Utilaje ai mereu consultanta gratuita! Apeleaza-ne pentru a beneficia de sfaturile expertilor nostri. Pe langa sfatul lor, poti accesa servicii dedicate intretinerii pe termen lung a echipamentelor grele!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 416 - sistemul de transmisie va functiona perfect!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 416 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura