Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 416F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F2
Cod produs
G6ZCW0L8-IA
Out Of stock
Descriere
Poti sa te opresti din cautat! In depozitul nostru se afla o cruce cardan punte fata Caterpillar 416F2 perfecta! Monteaza acest articol la puntea din fata a buldoexcavatorului si vei beneficia de un randament crescut al utilajului! Materialele durabile din care a fost fabricata crucea cardanica ii confera o rezistenta la uzura deosebita, deci va functiona mult timp in componenta utilajului pe care o vei monta. Cere-ne o oferta!

Depanarea unui utilaj este primul pas in procesul de reparare a unei masinarii grele. Inspecteaza-l cu atentie inainte de a incepe o activitate cu el. La primele semne de uzura trebuie sa schimbi piesele nesanatoase. Iti oferim si noi mult ajutor, deci suna-ne acum! Iti va raspunde unul dintre consultantii nostri care detine vaste cunostinte in domeniu si este capabil sa te indrume catre o solutinare rapida a problemei. Acest serviciu nu presupune niciun fel de taxa aditionala.

Cruce cardan punte fata Caterpillar 416F2 - pentru un sistem de transmisie functional!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416F2 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 416F2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura