Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 416F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F2
Cod produs
OUM7BPH2-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Caterpillar 416F2 se fixeaza cu ajutorul a doua suruburi. Tipul de surub il gasesti mentionat la specificatiile tehnice. Componenta de calitate superioara se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si asigura o functionare corecta a elementelor ce fac parte din sistemul de transmisie. Brida cruce cardan are in compozitie un material foarte de rezistent ce duce la o exploatare indelungata a utilajului in siguranta.

Cu ajutorul nostru vei comanda piesa care trebuie si vei primi si sfaturi despre montarea si intretinerea ei. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa ne scrii in formularul de pe site. Da-ne cat mai multe detalii despre utilajul pe care il detii si te asiguram ca ii vom gasi piesa potrivita. Nu ai de ce sa te temi in privinta costurilor. Consultanta tehnica este oferita gratuit de catre expertii nostri. Daca esti interesat si de alte servicii, cum ar fi service sau mentenanta, suntem dispusi sa-ti facem cele mai atractive oferte!

Brida cardan punte fata Caterpillar 416F2 - o componenta exceptionala!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416F2 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura