Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 416F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F2
Cod produs
039QT1EV-IA
Out Of stock
Descriere
Se poate comanda foarte usor brida cardan punte spate Caterpillar 416F2 daca ne suni sau completezi formularul de pe site. Piesa de calitate superioara iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Nu conteaza ca esti in celalalt capat al tarii, ne asiguram ca ajunge la tine rapid! Brida cruce cardan se fixeaza cu doua suruburi. Trebuie sa te asiguri ca faci montajul corect la puntea din spate a buldoexcavatorului. Pentru detalii, solicita o oferta!

Poti solicita consultanta tehnica gratuita. In cadrul acestui serviciu ii poti ruga pe asistentii nostri sa se asigure ca piesa pe care doresti sa o comanzi este compatibila cu buldoexcavatorul tau. De asemenea, le poti cere si o oferta pentru montaj. Daca ai nevoie de alte reparatii la echipamentul tau, suntem gata sa trimitem la tine un service mobil! Nu exista nu se poate sau nu avem cum sa te ajutam atunci cand apelezi la noi. Gasim cea mai buna varianta pentru tine si nu te lasam la greu!

Brida cardan punte spate Caterpillar 416F2 - cea mai atractiva oferta!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416F2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura