Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 450
Cod produs
BO265L7G-IA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim calitate la preturi avantajoase si iti livram produsele oriunde doresti in Romania, in cel mai scurt timp! Comanda o cruce cardan punte spate Caterpillar 450 si o vom livra in 24 de ore la adresa mentionata de tine. Piesa este foarte buna si este realizata din material rezistent. Fixeaza aceasta componenta la puntea din spate a buldoexcavatorului si asigura-ti o functionare optima a sistemului de transmisie.

Pentru sfaturi utile in ingrijirea buldoexcavatorului tau, acceseaza serviciul gratuit de consultanta. Cei mai buni tehnicieni iti stau la dispozitie pregatiti sa raspunda oricarei provocari! Daca nu te pricepi la montaj, cheama un specialist! Iti trimitem un mecanic si un service mobil exact unde te afli. Aceasta se cheama ca ai rezolvat defectiunea si ai scapat pentru o vreme de griji. Daca ar fi sa te gandesti pe termen lung, ar fi potrivit sa te orientezi catre un serviciu de mentenanta.

Cruce cardan punte spate Caterpillar 450 - faci o reparatie trainica!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 450 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 450 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura