Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
L1V4AOTD-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Caterpillar 420E te asigura ca utilajul tau poate fi exploatat in conditii de maxima siguranta. Cum face asta? Prin protejarea elementelor esentiale ale sistemului de transmisie. Brida cruce cardan se fixeaza cu ajutorul unor suruburi cu dimensiuni clar stabilite. Cauta detalii in sectiunea specificatiilor tehnice. Componenta se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Toate informatiile suplimentare se vor regasi in oferta. Te rugam sa o soliciti cat mai curand!

Iar daca tot mai sunt ecuatii nerezolvate in povestea asta, mai bine accesezi serviciul de consultanta. Primesti aici informatii precise despre piesa si compatibilitatea cu utilajul tau. Ba ar fi bine sa ne contactezi din prima acolo, serviciul este gratuit si te scuteste de timp pierdut daca nu te pricepi foarte bine la partea de mecanica. Sfaturile consultantilor nostri te vor ajuta sa economisesti timp si, implicit, bani!

Brida cardan punte fata Caterpillar 420E - ofertata avantajos!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420E va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura