Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 446

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446
Cod produs
ZF0O1EGB-IA
Out Of stock
Descriere
Care-i planul pe ziua de azi? Sa gasesti o brida cardan punte fata Caterpillar 446 compatibila cu utilajul tau? Atunci poti sa te relaxezi. Este la noi in depozit si o poti comanda cu usurinta chiar acum. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a utilajului. La montarea sa vei avea nevoie si de doua suruburi. Pozitioneaz-o corect si va fi eficienta vreme indelungata. Cere oferta acum si afla mai multe detalii despre componenta de calitate superioara din oferta!

Ajutorul in alegerea piesei corecte ti-l oferim in mod gratuit. Avem cei mai buni experti in domeniu care te pot indruma. Implicarea lor a devenit celebra pe piata tehnica a utilajelor! Acest lucru ne diferentiaza de restul serviciilor cunoscute la ora actuala! Serviciul gratuit de consultanta nu iti ofera doar informatii tehnice si verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul pe care il ai. Ofera in plus sfaturi practice legate de mentenanta echipamentului.

Brida cardan punte fata Caterpillar 446 - cu ea, poti exploata utilajul tau linistit!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 446 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura