Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 446

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446
Cod produs
WPSZNGY3-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 446 este o piesa fiabila care te va tine mult timp pentru ca este realizata dintr-un material de cea mai buna calitate. Monteaza crucea cardanica la puntea din fata a buldoexcavatorului. Solicita-ne chiar acum o oferta si descopera si pretul foarte bun pe care aceasta componenta il are. Vei vedea si ca primesti un certificat de garantie valabil sase luni de la achizitie!

Vei ramane impresionat de produsele noastre si de preturile exceptionale. Si vei descoperi si ca avem multe servicii deosebite! Intretinerea utilajelor are rolul de a mentine buna lor functionare fara aparitia brusca a unor probleme costisitoare. Alege sa iti ingrijesti utilajele cu ajutorul specialistilor ACN Piese Utilaje! Mentine-ti aceasta optica si vei avea rezultate fantastice in activitatea ta. Contacteaza-ne ca sa discutam pe indelete!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 446 - rezolva problema tehnica a buldoexcavatorului!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 446 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 446 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura