Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 230
Cod produs
6AJ2Q1M9-IA
Out Of stock
Descriere
Nu te nervoza, se mai avariaza una, alta, doar stii bine asta! Dar cel mai bun lucru in astfel de situatii este sa stii la cine sa apelezi pentru ajutor! Aceasta cruce cardan fata Case Puma 230 se comanda foarte usor! Materialele din care a fost fabricata sunt de calitate superioara, iar rezistenta sa la uzura este incontestabila, aceasta fiind creata respectand intocmai criteriile tehnice. Acest lucru o vor ajuta sa-si intre in rol imediat dupa ce o montezi la puntea din fata a tractorului.

Faci alegerea ideala achizitionand-o de la noi intrucat avem cea mai buna oferta, iar serviciile noastre vor face ca tot procesul sa fie o placere. Asa cum iti platesti luna de luna facturile, asa constanta trebuie sa fie si atentia data utilajului si verificarea componentelor sale. Altfel, aduni sume uriase cand vine vorba de reparatii capitale. Pentru mai multe sfaturi legate de ingrijirea tractorului, contacteaza-ne asistentii tehnici!

Cruce cardan fata Case Puma 230 - fabricata din materiale atent alese!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 230 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 230 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura