Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 165
Cod produs
S48ERUIK-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei o cruce cardan fata Case Puma 165 de calitate, deoarece vechea ta componenta s-a stricat si doresti sa o inlocuiesti? Avem pentru tine cea mai buna oferta! Achizitioneaz-o si simte-te in siguranta deplina atunci cand iti manevrezi utilajul! Tractorul devine performant atunci cand are alaturi ca aliati de incredere piese executate remarcabil si montate profesionist! Vezi ca locul crucii cardanice este la puntea din fata a utilajului. Acolo sa o montezi!

In cazul in care mai ai de facut si alte interventii la utilaj si ai nevoie de piese de calitate, nu ezita sa le transmiti consultantilor, te vor ajuta cu drag! Inspectiile regulate si respectarea programului de mentenanta este un pas important in intretinerea corecta a utilajelor grele. Daca vei fi mereu atent ca acum si vei acorda atentie tuturor componentelor, costurile neasteptate si avariile greu de remediat se vor tine departe de utilajul tau.

Cruce cardan fata Case Puma 165 - tehnicienii ACN o recomanda!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 165 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 165 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura