Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 160
Cod produs
IMKZ5T2X-IA
Out Of stock
Descriere
Cel mai bun mod de a economisi bani atunci cand ai un utilaj este sa te ocupi de el si sa previi aparitia problemelor, fara sa astepti ca acestea sa apara si abia apoi sa le extermini. Alege o cruce cardan fata Case Puma 160 si inlocuieste rapid componenta stricata. Crucea cardanica din oferta noastra se monteaza la puntea din fata a tractorului. Pe langa faptul ca este o piesa foarte bine executata, ea se bucura si de un pret foarte convenabil!

Iti facem o propunere! Suna la serviciul gratuit de consultanta. Afla despre piesa asta, dar cere informatii si despre serviciile noastre. Iti recomandam incheierea unui contract de mentenanta personalizata. Beneficiile unui astfel de serviciu pot include: o valoare ridicata a utilajelor daca alegi sa-l vinzi, minimizarea perioadelor de nefunctionare, prelungirea duratei de viata a utilajelor, controlul intervalelor de service si a costurilor. Crede-ne, iesi mai bine asa pe termen lung!

Cruce cardan fata Case Puma 160 - este pregatita de livrare!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 160 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 160 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura