Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 150
Cod produs
MKXFQUPW-IA
Out Of stock
Descriere
De ce este cel mai bine sa cumperi piese de la noi? ACN Piese Utilaje promoveaza calitatea fara echivoc, impecabila. Vindem numai piese de schimb fiabile si durabile. O cruce cardan fata Case Puma 150 este cea care asigura functionarea sistemului de transmisie. Un astfel de model trebuie montat la puntea din fata a tractorului. Comanda aceasta piesa de schimb de calitate superioara. Iti garantam ca este foarte eficienta si rezistenta in fata uzurii!

Unde sa gasesti ajutor cand vine vorba de magaoaiele tale de utilaje? Pai, e simplu! La ACN Piese Utilaje gasesti cea mai pregatita echipa de specialisti! Consultantii tehnici sunt toba de… carti tehnice! Le poti solicita sfaturi si solutii tehnice atunci cand ai probleme la utilaj. Iti vor acorda asistenta tehnica gratuita si personalizata. Tot ce ai de facut este sa ii suni sau sa le scrii direct pe site! Te vor consilia cu grija si responsabilitate si de aici iti vor deveni cei mai buni prieteni!

Cruce cardan fata Case Puma 150 - specialistii recomanda acest produs!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 150 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 150 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura