Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 145
Cod produs
RTE5W6BC-IA
Out Of stock
Descriere
Toate componentele din depozitul nostru au o calitate desavarsita! Ce bine te simti cand gasesti piesa potrivita tractorului tau! La noi este mereu placut sa faci cumparaturi pentru ca vei gasi mereu rapid toate produsele de care are nevoie echipamentul tau! Aceasta cruce cardan fata Case Puma 145 este una dintre componentele de mare interes. Ea asigura functionarea transmisiei prin montarea ei la puntea din fata a tractorului.

Ai grija la intretinerea utilajelor pe care le ai in dotare! Daca intretinerea este realizata conform standardelor, costurile de reparatii vor fi minime, iar productia si profitul vor fi maximizate. Asculta sfaturile specialistilor nostri atunci cand vrei sa iti intretii utilajele grele in mod corespunzator. Montajul, il poti lasa tot in seama noastra daca doresti! Piese perfecte, servicii extraordinare, echipa pregatita! Suna-ne!

Cruce cardan fata Case Puma 145 - o componenta care merita achizitionata!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 145 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata Case Puma 145 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura