Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 115
Cod produs
KQIZCD0A-IA
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan fata Case Puma 115 este esentiala pentru functionarea componentelor sistemului de transmisie. In lipsa acestui element, s-a zis cu utilajul tau si cu siguranta din timpul exploatarii sale. Este cea mai buna alegere pentru echipamentul tau daca o montezi la puntea din fata a tractorului! Iar daca o achizitionezi de la noi, te bucuri si de un pret accesibil! Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda si componenta iti va fi expediata in 24 de ore.

Investitia intr-un utilaj se doreste a fi una pe termen lung, fireste. Pentru a face acest lucru, trebuie sa stii sa alegi componentele de care ai nevoie. Iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Gasesti in timp record orice componenta este necesara utilajului, dar nu-i suficient! Ai nevoie de montaj de calitate! Il gasesti la noi! Ai nevoie de efectuarea reviziilor si de un serviciu bun de mentenanta? Of, si la asta suntem buni! Suna si vorbeste cu specialistii nostri!

Cruce cardan fata Case Puma 115 - creste performanta tractorului!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 115 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 115 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura