Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 180
Cod produs
L7CRG5OV-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan fata Case Puma 180 - pentru ca esti in cautarea piesei perfecte, noi credem ca asta-i perfecta! Este extrem de important sa o ai montata pe tractor daca doresti sa functioneze corect sistemul de transmisie. Locul ei se afla la puntea din fata a tractorului. Eficienta piesei este datorata materialului de calitate folosit in alcatuirea sa. Fabricantul sau iti va da si certificatul de garantie care te scoate din impas in cazul unor situatii deosebite.

Nu trebuie sa uitam niciodata sa ne verificam echipamentele inainte de fiecare utilizare si sa luam masuri daca observam nereguli. Chiar si cea mai mica piesa uzata poate produce avarii iremediabile si aduce cu sine cheltuieli astronomice. Cand ai nevoie de piese de schimb de calitate superioara, suntem aici pentru tine! Ne poti contacta prin apel telefonic sau WhatsApp. ACN Piese Utilaje are o echipa formata din profesionisti! Ei sunt sprijinul tau!

Cruce cardan fata Case Puma 180 - o piesa produsa special pentru tractorul tau!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 180 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 180 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura