Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 125
Cod produs
QZ9OP802-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand alegi un produs, concentreaza-te nu numai pe cost, ci si pe calitatea produsului. Apeleaza la serviciile noastre si nu iti va parea rau. Suntem cei mai tari furnizori de piese de schimb pentru utilaje grele si iti prezentam o cruce cardan fata Case Puma 125 fantastica! Nu lua drumul pierzaniei, ci alege sa achizitionezi acum o piesa remarcabila care are un pret foarte avantajos. Monteaza crucea cardanica la puntea din fata a tractorului si permite-i transmisiei sa lucreze in favoarea utilajului.

Apeland la serviciile unui consultant ACN, ai doar de castigat. Castigi timp pentru ca face el totul in locul tau, iar tu esti convins ca ai achizitionat piesa care trebuie. Evita sa-ti bati capul tu cand ai posibilitatea sa colaborezi cu cei mai pregatiti tehnicieni! Un singur lucru iti va mai ramane de facut: sa plasezi comanda! Si n-ar strica sa te interesezi de restul serviciilor noastre! Sunt destule si iti prinde bine in activitatea ta sa ai cativa specialisti in mecanica la indemana!

Cruce cardan fata Case Puma 125 - nu mai ai probleme cu sistemul de transmisie!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 125 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 125 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura