Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 175
Cod produs
S0XA4JOM-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan fata Case Puma 175 - special adusa in depozitul nostru pentru calitatile sale! Materialele din care este conceputa sunt calitative si rezistente. Asadar, daca tii la partenerul tau de munca, comanda-i aceasta cruce cardan cat mai rapid posibil. In acest sens te ajutam si noi! Iti livram piesa in aproximativ 24 de ore. Pretul de achizitie este foarte rentabil! Convinge-te solicitand o oferta! Cand primesti piesa, sa o montezi tractorului la puntea din fata.

Utilajele grele joaca un rol extrem de important in orice proiect, indiferent de marimea lui. Din aceasta cauza, este bine sa folosim aceste utilaje in cel mai adecvat mod posibil. Problemele tale pot fi rezolvate cu usurinta atunci cand vine vorba de defectiunile pe care utilajul tau le sufera. Te vom indruma in mod gratuit catre cea mai buna solutie. Afisate pe aceasta pagina sunt numerele de telefon la care ii gasesti pe colegii nostri.

Cruce cardan fata Case Puma 175 - preferata sistemului de transmisie!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 175 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata Case Puma 175 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura