Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
49T8ZXO7-IA
Out Of stock
Descriere
Esti pe cale sa descoperi secretul unei transmisii perfecte! Acest simering eclisa buldoexcavator JCB 3C de inalta calitate este o componenta indispensabila pentru utilajul tau. Cu o rezistenta exemplara si durabilitate remarcabila, asigura etanseitatea si functionarea optima. Montarea sa se face la eclisa buldoexcavatorului. Beneficiaza acum de pretul avantajos si livrarea rapida in doar o zi lucratoare. Achizitionand acest simering, te asiguri ca excavatorul tau va functiona fara repros.

Serviciile noastre complete si consultanta gratuita iti aduc beneficii reale! Avem o echipa de profesionisti pregatiti sa te ajute sa gasesti rapid piesele de schimb necesare si sa iti ofere cele mai bune sfaturi si solutii tehnice. Cu noi, vei avea parte de servicii de mentenanta de top, mecanici priceputi si parteneri de incredere in toata tara. Ingrijirea adecvata a utilajelor grele contribuie la o afacere profitabila si lipsita de probleme. Contacteaza-ne si iti vom oferii detalii!

Simering eclisa buldoexcavator JCB 3C - poti fii sigur ca ai cumparat ce-i mai bun!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 3C - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering eclisa buldoexcavator JCB 3C pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura