Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa cuplaj rapid pentru buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
7SBI84N5-IA
Out Of stock
Descriere
Nu te lasa inselat de pretul mic al acestui simering eclisa cuplaj rapid JCB 3C - aceasta piesa este una de calitate superioara, care iti va asigura o functionare optima a utilajului tau greu. Simeringul acesta se va amplasa la eclisa cuplaj rapid a buldoexcavatorului. Acesta este un produs eficient, ce garanteaza o functionare stabila si o durata de viata mai lunga a utilajului tau. In plus, oferim certificat de garantie si il livram rapid, in 24 de ore, pentru ca utilajul tau sa fie cat mai curand apt de munca. In oferta vei regasi toate detaliile!

Compania noastra se mandreste cu faptul ca ofera consultanta gratuita clientilor. Suntem mereu la dispozitia ta pentru a-ti raspunde la orice intrebare ai avea cu privire la produsele noastre si pentru a te ajuta sa iei deciziile corecte pentru utilajul tau. In plus, oferim si servicii de mentenanta si reparatii pentru a ne asigura ca utilajul tau functioneaza la performantele optime. Noi suntem partenerii tai de incredere in intretinerea utilajelor grele.

Simering eclisa cuplaj rapid JCB 3C - calitatea de exceptie!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest simering eclisa cuplaj rapid pentru buldoexcavator JCB 3C are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering eclisa cuplaj rapid JCB 3C se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura