Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering JCB 813/00425A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
QTXE0N1P-IA
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o piesa de schimb pentru transmisia utilajului tau greu, este important sa alegi o piesa de inalta calitate si durabila. Un simering JCB 813/00425A este o astfel de piesa, conceputa pentru a asigura o functionare optima si fiabilitate pe termen lung. Simeringul este un produs fiabil si rezistent la uzura, ceea ce il face potrivit pentru cele mai exigente conditii de lucru. In plus, pretul sau avantajos si garantia oferita fac din aceasta piesa o alegere excelenta pentru intretinerea corecta a unui utilaj greu.

In plus, suntem aici pentru a te ajuta cu toate nevoile tale de mentenanta si reparatii pentru utilajul tau greu. Compania noastra ofera consultanta gratuita, precum si o echipa de mecanici calificati si un service mobil gata sa intervina oriunde in tara. Avem parteneriate cu service-uri specializate pentru a te ajuta sa obtii tot ce e necesar pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. Ne contactezi cu incredere de fiecare data cand ai nevoie!

Simering JCB 813/00425A - pretul este foarte bun!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering JCB 813/00425A se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering JCB 813/00425A si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura