Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering JCB 813/00412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
TOZPRY4I-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de transmisia utilajelor grele, calitatea pieselor este esentiala. Acest simering JCB 813/00412 este o piesa de inalta calitate, rezistenta si durabila, conceputa pentru a asigura o functionare optima a transmisiei tale. Alege simeringul din oferta noastra si vei beneficia de o functionare optima a utilajului tau, cu mai putine costuri de reparatii si o durata de viata mai lunga! Livrarea este rapida, iar pretul este competitiv, asa ca nu ezita sa comanzi acum!

Compania noastra ofera nu numai piese de inalta calitate, ci si servicii de consultanta gratuita. Avem o echipa de mecanici foarte buni si parteneri de service profesionisti care pot oferi reparatii si mentenanta rapida si eficienta. Ingrijirea corespunzatoare a utilajelor grele poate preveni defectiunile si poate prelungi durata de viata a lor, asa ca alege sa lucrezi cu expertii nostri si vei obtine mereu rezultate extraordinare cu echipamentele tale!

Simering JCB 813/00412 - rezistenta in timp garantata!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar: asigura protectia in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea angrenajului! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest simering JCB 813/00412 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering JCB 813/00412 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura