Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93S-5
Cod produs
D6MUW1O2-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru bunastare utilajului tau, el trebuie echipat cu cele mai bune componente care sa-i asigure o functionare optima! Patina telescopare Komatsu WB93S-5 promite sa faca acest lucru pentru ca a fost realizata dintr-un material rezistent, special conceput pentru acest tip de componenta. Glisorul este o echivalenta de calitate si poate fi achizitionat la un pret foarte avantajos. Buldoexcavatorul tau va avea mobilitatea bratului si va putea fi exploatat corect si in conditii de siguranta.

Daca doresti sa verifici compatibilitatea patinei telescopare cu buldoexcavatorul pe care il ai, atunci ai putea sa ne contactezi. Echipa tehnica se va asigura ca piesa pe care doresti sa o comanzi este exact ceea ce-i trebuie utilajului. Pe langa acest serviciu gratuit, ar trebui sa stii ca poti face montajul tot cu noi. Este important sa-i asiguri un start bun componentei inca de la montare. Eventual, in cazul in care nu te poti deplasa, noi iti vom trimite service-ul mobil pentru o interventie rapida!

Patina telescopare Komatsu WB93S-5 - o componenta realizata din material rezistent!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5 pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura