Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
PCG5YS9H-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL71 este fiabila si perfect compatibila cu buldoexcavatorul tau. Avem certitudinea ca standardele de fabricatie au fost respectate in cele mai mici detalii. Eficienta crescuta a acestei bride cruce cardan va ajuta la functionarea optima a elementelor de transmisie. Monteaza componenta prin pozitionarea ei la puntea din spate a echipamentului si fixeaz-o cu atentie folosind doua suruburi.

Cum lucrurile ies de zece ori mai bine cand sunt facute de specialisti, noi iti recomandam sa cumperi piese de calitate de la producatori seriosi si sa apelezi la montaj doar in service-uri autorizate. Piesele de calitate nu valoreaza nimic fara un montaj profesional! Acceseaza serviciul tehnic de consultanta si lasa-ne sa-ti fim ingerii pazitori ai echipamentelor tale. Te asiguram ca iti vom face cele mai bune oferte pentru componente si servicii de inalta clasa.

Brida cardan punte spate Volvo BL71 - mereu la un pret exceptional!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura