Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL71PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71PLUS
Cod produs
VBAXYTL5-IA
Out Of stock
Descriere
Nici prin cap nu-ti trece ca-i de nota zece, brida se va prinde cat a-i zice peste! Alege cat mai repede aceasta brida cardan punte spate Volvo BL71Plus care se vinde ca painea calda. Este recomandata de specialisti pentru ca ofera rezistenta maxima si asigura o protectie desavarsita elementelor de transmisie. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. La scurt timp dupa plasarea comenzii, pleaca spre tine si nu face pe drum mai mult de o zi lucratoare!

Nu-ti face griji daca nu stii ce trebuie sa comanzi exact pentru utilajul tau. Nelinistea asta te impiedica sa iei decizii favorabile. Apeland la serviciul gratuit de consultanta, maine vei rade de toate framantarile tale de astazi. Nu esti sigur de compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul tau? Poti verifica ajutandu-te de unul dintre consultantii tehnici ai firmei. El iti va spune care sunt piesele ce se potrivesc cu echipamentul.

Brida cardan punte spate Volvo BL71PLUS - beneficiezi de o oferta de pret generoasa!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71PLUS va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura