Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL70B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70B
Cod produs
UP4Q1BKD-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL70B iti va reda functionalitatea utilajului si iti va demonstra ca poate sa faca performanta si o piesa care nu te costa o avere! Producatorii ei ne-au asigurat ca este extrem de rezistenta, eficienta si ca o poti monta fara probleme pe utilajul tau. Pozitioneaza brida cruce cardan la puntea din spate a buldoexcavatorului si ajuta-te la fixare de doua suruburi a caror dimensiune o vei regasi la specificatiile tehnice.

Toate par extrem de usoare la inceput. Ce mare lucru sa comanzi o piesa sau sa o montezi? Dar sa nu uitam ca dureaza ceva pana te dumiresti care piesa este perfect compatibila, dureaza ceva pana gasesti service-ul care sa se ocupe de montaj, toate acestea sunt mancatoare de timp si energie. Noi am elaborat un serviciu gratuit de consultanta tehnica pentru a simplifica mult acest drum complicat pe care trebuie sa il parcurga clientii nostri.

Brida cardan punte spate Volvo BL70B - la un pret convenabil doar in oferta noastra!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL70B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura