Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
J0MH73IR-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL61 reprezinta recomandarea specialistilor! Cu acest model te asiguri ca ai facut o imbunatatire extraordinara buldoexcavatorului! Vei observa imediat dupa inlocuire ca sistemul de transmisie va functiona mult mai bine si ca va face fata solicitarilor la care il supui. Brida cruce cardan este compatibila cu utilajul tau si se monteaza la puntea din spate a echipamentului. Ofera o protectie incredibila elementelor importante de transmisie.

Pentru a nu risca, iti recomandam sa ne dai un telefon sau sa ne trimiti pe WhatsApp datele de identificare ale utilajului. Vei avea toate detaliile in cel mai scurt timp! Nu uita ca iti stam la dispozitie cu o multime de informatii si ca serviciul nostru de consultanta tehnica se ofera fara costuri. Asa stim precis ca ai cumparat ce-ti trebuie de la noi. Daca esti interesat de mentenanta completa si complexa, intreaba tot acum in ce consta acest serviciu!

Brida cardan punte spate Volvo BL61 - te invitam sa plasezi comanda!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61 pe care o doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura