Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
ZRKQTO5G-IA
Out Of stock
Descriere
Te sfatuim sa comanzi brida cardan punte fata Volvo BL61 pentru ca este o investitie foarte buna pentru utilajul tau. O vindem la un pret foarte avantajos. Ne bazam pe calitatea ei care iti asigura o functionare de durata in bune conditii a buldoexcavatorului. Pentru a fixa componenta corect la puntea din fata a echipamentului, va trebui sa te ajuti de doua suruburi. Ele trebuie sa fie de tipul celui mentionat la specificatiile tehnice.

Noi iti suntem alaturi atunci cand doresti sa afli detalii informative despre componente. Te intampinam cu sfaturi si idei tehnice salvatoare! O facem gratuit, caci consultanta tehnica este un serviciu ce nu implica niciun cost din partea ta! Daca iti mai doresti si alte servicii, anunta-ne! Poti efectua montajul cu mecanicii nostri, iar daca vrei sa stergi din atributiile tale ingrijirea utilajelor, atunci cel mai destept lucru si profitabil pe termen lung este sa inchei un contract de mentenanta!

Brida cardan punte fata Volvo BL61 - calitatile ei sunt extraordinare!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura