Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
JTQGN4K5-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Volvo BL61B poti sa o comanzi oricand doresti pentru ca ne-am asigurat ca detinem un stoc mare in depozit. Producatorii ei au garantat eficienta maxima in lucru si rezultate uimitoare in urma testelor de anduranta. Componenta se monteaza la puntea din fata a utilajului si este extrem de rezistenta. Brida cruce cardan are un pret foarte accesibil! Ca sa te convingi, solicita-ne cat mai curand o oferta!

Pentru a intra in posesia piesei dorite, poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic. Spune-ne de ce alte piese mai ai nevoie pentru utilajul tau si oferta noastra pentru tine va fi una personalizata! Poti sa ne ceri parerea si asupra consumabilelor de care are nevoie buldoexcavatorul tau. In depozitul nostru gasesti absolut tot ce este necesar pentru o ingrijire completa si adecvata modelului tau de utilaj.

Brida cardan punte fata Volvo BL61B - ofera atentie acestei componente!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura