Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
GL64V583-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Volvo BL71 este componenta care a adus un aer nou printre piesele din categoria sa. Cu un design robust si realizata din material de calitate, ofera utilajului tau sprijinul de care avea nevoie pentru a-si duce la bun sfarsit activitatile zilnice, chiar si cele mai grele! Monteaza aceasta brida cruce cardan la puntea din fata a buldoexcavatorului si pune capat grijilor in ceea ce priveste functionarea elementelor de transmisie.

Niciun domeniu de activitate nu este exact ceea ce pare, noi suntem siguri ca nu suntem in stare sa facem ce faci tu si nici invers. In schimb ne putem ajuta unii pe altii astfel incat sa ne terminam activitatile fara intarzieri. Solicita consultanta gratuita si un asistent tehnic te va indruma in alegerea componentei de care are nevoie echipamentul tau. Depozitul nostru cuprinde o gama variata de piese de schimb pentru toate utilajele grele.

Brida cardan punte fata Volvo BL71 - previne dezastrele tehnice!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL71 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura