Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Volvo BL61PLUS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61PLUS
Cod produs
UT5PH2Z0-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Volvo BL61PLUS este acum intr-o oferta speciala! Nu numai ca vei cumpara un produs de calitate, rezistent si capabil sa sustina efortul pe care il depune utilajul tau, dar vei plati foarte putin! Este demna de incredere datorita materialului foarte bun folosit la crearea ei. Brida cruce cardan aduce siguranta maxima elementelor de transmisie. Ea se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si pentru o prindere eficienta va fi nevoie de doua suruburi.

Calitatea am pus-o mereu pe primul plan si suntem convinsi ca si preturile ni le gasesti acceptabile! Te asteptam mereu cu sfaturi bune si gata sa-ti dam un strop de ajutor cand ai nevoie. Facem acest lucru in mod gratuit oferindu-ti consultanta tehnica din partea profesionistilor nostri. Departamentul tehnic iti sta la dispozitie de luni pana vineri si este pregatit sa-ti gaseasca urgent piesa de care ai nevoie daca le vei da datele utilajului.

Brida cardan punte fata Volvo BL61PLUS - ti-o livram in fata usii!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61PLUS ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura