Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL61Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61PLUS
Cod produs
513MB8I7-IA
Out Of stock
Descriere
Vrem sa-ti propunem o afacere de neratat! Brida cardan punte spate Volvo BL61Plus este piesa de care suntem foarte mandri, senzationala si facuta cu maiestrie! Producatorul a testat aceasta componenta pentru a se asigura ca ofera maximul de eficienta in timpul exploatarii echipamentului. Printre calitatile sale se numara si fiabilitatea. Brida cruce cardan trebuie montata la puntea din spate a buldoexcavatorului pentru a-si dovedi capacitatile!

In mediul profesional, motivatia intrinseca este cea care diferentiaza omul obisnuit de afaceristul priceput. Afla de la noi ce strategie poti aplica si tu ca sa te faci remarcat in domeniul tau de activitate! Pentru a-ti fi mult mai simplu in acest demers, apeleaza fara intarziere la serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica. Mai exact, noi iti vom gasi piesa necesara si te vom indruma catre posibilitatile de accesare ale serviciile pe care le avem.

Brida cardan punte spate Volvo BL61PLUS - pretul convenabil te avantajeaza!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61PLUS va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura