Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
JONS68CK-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL71B pe care o gasesti in oferta noastra este varianta cea mai potrivita daca vrei eficienta maxima si un pret mic. Ea poate sustine o exploatare de lunga durata, la un nivel ridicat de performanta. Pozitioneaza la puntea din spate a buldoexcavatorului aceasta brida cruce cardan. Ai grija ca, la montarea ei, sa folosesti suruburile mentionate la specificatiile tehnice! Piesa se livreaza imediat ce plasezi comanda!

Te sfatuim sa investesti si in montaj, nu numai in piesa! E singura cale de a te bucura de beneficiile unui produs de top! Ca sa afli mai multe detalii suna-ne chiar acum! Afla despre cum te putem programa la service-urile partenere din tara sau, in cazul in care nu te poti deplasa cu utilajul, cum sa-ti trimitem un service mobil. Exista optiuni si tu o poti alege pe cea care te avantajeaza cel mai mult! Ai incredere in noi si in abilitatile noastre, suntem cei mai iscusiti in acest domeniu!

Brida cardan punte spate Volvo BL71B - iti protejeaza eficient investitiile!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura