Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
NLJPB1T3-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL61B se afla acum in catalogul nostru! Priveste ce finisaje, cata dibacie in a o fabrica… masterpiece, nu altceva! Specialistii o considera o alegere perfecta in cazul in care trebuie sa fixezi si sa asiguri protectie elementelor foarte importante ale sistemului de transmisie. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului si se prinde folosind doua suruburi cu dimensiunea specificata la detaliile tehnice.

Nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra! Consilierii nostri te ajuta sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Personalul nostru este bine pregatit si iti ofera consultanta tehnica gratuita! Pe langa acest serviciu fabulos, te putem ajuta si pe termen lung cu o ingrijire a utilajelor mult mai complexa. Serviciul de mentenanta personalizata este unul de top!

Brida cardan punte spate Volvo BL61B - merita sa o achizitionezi acum!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61B va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura