Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
U81E4R7V-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL60 a fost testata sa asigure compatibilitatea cu buldoexcavatorul tau. Vei observa o imbunatatire considerabila in ceea ce priveste rezistenta utilajului la efortul sustinut. Cat ce priveste elementele de transmisie, acestea vor fi in deplina siguranta in timpul manevrelelor efectuate cu echipamentul. Brida cruce cardan se pozitioneaza la puntea din spate a utilajului si pentru fixare vei mai avea nevoie de inca doua suruburi.

Ca sa iti oferim alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, ia legatura cu unul dintre angajatii firmei. El iti sta la dispozitie pentru a-ti lamuri orice neclaritate ai avea despre ce te intereseaza din oferta noastra. Informatiile pe care le vei primi vor fi gratuite. Vor cuprinde nu numai detalii despre componentele dorite, ci si despre serviciile ce pot fi accesate cu usurinta in cadrul companiei ACN Piese Utilaje.

Brida cardan punte spate Volvo BL60 - protejeaza elementele sistemului de transmisie!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL60 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura