Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 450E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 450E
Cod produs
MSBNAV2E-IA
Out Of stock
Descriere
Ai un blocaj? Brida cardan punte fata Caterpillar 450E te scoate din incurcatura. Cele mai bune piese le gasesti mereu la noi in depozit si au preturi foarte bune. Brida cruce cardan se comanda foarte usor, iar transportul catre tine dureaza mai putin decat te-ai fi asteptat. Monteaza componenta la puntea din fata a buldoexcavatorului si fixeaz-o cu ajutorul a doua suruburi. Nimic nu mai sta in calea performantei echipamentului tau!

La ACN Piese Utilaje, consultanta tehnica este gratuita si te poate ajuta in acest aspect. Repuneti in functiune utilajul cu ajutorul recomandarilor specialistilor ACN! Ai acces la absolut toate informatiile care te intereseaza despre piese si utilaje. Iar cand recomandarile vin de la cei mai buni experti din domeniu, stai linistit ca faci o treaba lunga ce iti va aduce beneficii pe termen lung. Ia neaparat legatura cu noi!

Brida cardan punte fata Caterpillar 450E - indeplineste toate standardele de calitate!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 450E si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura