Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 450E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 450E
Cod produs
D7I9PAWS-IA
Out Of stock
Descriere
Asculta mereu de sfatul specialistilor care indeamna la achizitia de piese de calitate superioara! Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 450E se dovedeste a fi foarte folositoare in functionarea sistemului de transmisie. Ce faci cu ea dupa ce o comanzi? Nu-ti ramane decat sa te bucuri de rezultate uimitoare prin montarea ei la puntea din fata a buldoexcavatorului. Pretul la care o poti cumpara este unul foarte bun!

Mentii utilajele in stare perfecta de functionare si le pregatesti din punct de vedere tehnic inainte de activitate? Atunci ai toate sansele sa-ti respecti termenele limita. Ce iti oferim cand apelezi la noi? Seriozitate, o identificare corecta a pieselor, livrare rapida a comenzilor si cele mai calitative produse, promitem asta! Sa nu eziti sa ne contactezi pentru ca vei descoperi serviciile cele mai bune de pe piata!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 450E - alege sa cumperi doar produse de calitate!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 450E va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 450E va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura