Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Cod produs
29LXD061-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Caterpillar 438D este foarte simplu de comandat daca ne suni la numerele de telefon afisate sau ne scrii in formularul online regasit pe site. Merita sa faci acest lucru cat mai repede pentru ca doar schimband o piesa uzata la timp vei reusi sa redai functionalitatea utilajului tau. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. La montaj vei mai avea nevoie si de doua suruburi. Solicita o oferta pentru a descoperi fiecare detaliu care te intereseaza.

Te asteptam la ACN Piese Utilaje cu servicii fantastic de avantajoase. Apeleaza pentru inceput la serviciul gratuit de consultanta pentru a afla cat mai multe detalii despre piesa pe care o doresti. Nu uita de service-ul mobil ce poate veni la tine sa-ti monteze piesa sau sa faca alte reparatii. Afla cum poti beneficia si de serviciul de mentenanta, el va avea grija ca tu sa nu mai ai griji. Afacerea ta va prospera cand tu te vei putea folosi de toata flota de utilaje.

Brida cardan punte fata Caterpillar 438D - acorda atentie utilajului cu o piesa buna!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438D va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura