Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Cod produs
YPQVOB9J-IA
Out Of stock
Descriere
O astfel de cruce cardan punte fata Caterpillar 438D te poate ajuta cu siguranta! Comanda componenta fabricata din cel mai bun material chiar acum! Crucea cardanica aduce beneficii intregului sistem de transmisie al utilajului prin montarea ei la puntea din fata a buldoexcavatorului. Nu vei cheltui prea mult pentru acest articol pentru ca il avem la pret redus. De primit, il primesti in doar 24 de ore de la plasarea comenzii.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, poti sa te consulti gratuit cu unul dintre asistentii nostri tehnici. El te va ajuta sa alegi piesa potrivita utilajului tau si sa plasezi in final comanda. Intreaba-l daca mai ai nelamuriri legate de intretinerea corecta a echipamentului. Vorba aia, de avarii nu duci lipsa. Si vorba cealalta, de solutii tehnice nu ducem noi lipsa! Te ajutam cum putem noi mai bine si vei fi foarte multumit!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 438D - compatibila cu buldoexcavatorul tau!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438D are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 438D pe care o doresti!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura