Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-154

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
F2DBVXJL-SC
Out Of stock
Descriere
Ai aflat, in sfarsit, de oferta noastra pentru acest rulment butuc Dana Spicer 212-154 prezentata si in imagini. Nu ne prefacem ca nu stim ca, de multe ori, prima impresie conteaza. Dar e nevoie si de a doua, si de a treia. Te asiguram ca iesim bine la toate.  Iti oferim un produs original, de calitate garantata, care poate fi comandat imediat, online pe site-ul firmei sau telefonic. Sau pe care il poti ridica direct de la depozit. Unde vei avea ocazia impresiei finale. Cea mai buna!

Consultantul nostru tehnic stie ce doresti inca din clipa in care l-ai apelat. Are el un dar al premonitiei, un simt aparte, cum nimeni nu il mai are. Uneori ne spune, acuma o sa ma sune domnul X, are nevoie de un rulment butuc Dana Spicer. Incepe un santier nou si vrea sa faca o mica reparatie la echipamente. Dupa numai 5 minute suna domnul X - “am nevoie de un rulment butuc din ala tare, Dana Spicer, altul nu vreau!” Ai mai vazut asa ceva? Omul nostru nu da grese niciodata. Alteori ne spune, simt ca domnul Y va parca la noi peste 5 minute. II trebuie si lui un rulment. Ce credeti ca se intampla peste 5 minute?

Rulment butuc Dana Spicer 212-154 o recomandare sigura
Acest rulment butuc este conceput pentru a asigura o exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea grupului reductor. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Ajuta la o functionare fara probleme si la un consum mai scazut de combustibil.

Lasa usa deschisa
Iar noi vom vom sosi precum o veste buna: te surprindem placut, linistim, reinstauram ordinea. Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt foarte bune, sunt argumentate si sunt gratuite. Ei sunt calzi, intelegatori si profesionsti, nu ii surprinde nicio intrebare. Afli de la ei in orice moment care sunt rulmentii potriviti pentru reparatia transmisiei utilajului tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de functionali in timp sunt. Bine ne-am gasit!
Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-154 vine insotit de toate documentele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile pentru ca, la nevoie, te scoate din impas fara costuri.

Livrare
Livram, oriunde, operativ si fara intarziere! Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar acest rulment butuc va ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Comanda iti va fi livrata de catre curier, in aproximativ 24 de ore din momentul comenzii. In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, profita de posibilitatea de a ne face o vizita la sediu, in apropierea Bucurestiului. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Alegerea este a ta!

Montaj
Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. De aceea nu este indicat sa-ti lasi utilajul pe mainile amatorilor. Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti cum sa manevreze rulmentii, dispozitivul destinate montarii lor, astfel incat acestia sa nu se deterioreze de la inceput. Alege smart pentru utilajul tau!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura