Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza pentru tractor Case STX325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case STX325
Cod produs
IQGW7T96-IA
Out Of stock
Descriere
Te-ai intrebat vreodata cat de importanta este o brida? Nu prea, dar cand te-ai lovit de o situatie special care sa o implice si pe stimabila, atunci ti s-a aprins un bec si ai inteles ca nu e de glumit cu ea! Alege o brida cardan priza putere Case STX325 din oferta noastra si da-i o noua sansa tractorului tau. Fixeaza priza de putere a utilajului cu ajutorul sau si al suruburilor potrivite. Brida cruce cardan este o piesa foarte rezistenta si capabila sa faca fata exploatarii intense a echipamentului.

Foloseste-te de serviciile noastre si repara-ti utilajele cat mai repede. Comanda cu incredere piesele de schimb din ofertele noastre pentru ca sunt de cea mai buna calitate. Ca sa nu te incurci in tipuri si modele de piese si de utilaje si sa ajungi in final sa comanzi ce nu ai nevoie de fapt, apeleaza la ajutorul consultantilor nostri. Te vor sprijini gratuit in alegerea componentei ideale. Nu sta pe ganduri si apeleaza-ne cat mai repede! Fa ca timpul sa fie de partea ta!

Brida cardan priza putere Case STX325 - piesa care i se potriveste tractorului tau!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case STX325 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura