Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere tractor Case STX380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case STX380
Cod produs
QLFW6XIE-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem pregatiti sa-ti oferim mereu cele mai bune solutii pentru cresterea performantei tractorului tau! Brida cardan priza putere Case STX380 este una dintre recomandarile noastre! Brida cruce cardan este o componenta esentiala a sistemului de transmisie. Nu vrei sa te trezesti cu piesele de pe utilaj in drum, nu-i asa? Fara a fixa priza de putere corect, cam pe acolo s-ar invarti situatia. Ca sa te asiguri ca totul este in siguranta, alege acest element si comanda-l imediat!

Pentru ca ne dorim sa alegi ce este mai bun, am alcatuit oferte extrem de avantajoase, unde piesele de calitate se intalnesc cu preturile excelente. Acesta este si cazul de fata, ai un pret perfect pe care il vei descoperi daca ceri oferta! La alegerea pieselor de schimb necesare echipamentului tau, iti oferim si consultanta tehnica. Asistentii nostri se vor asigura ca produsul dorit este compatibil cu tractorul tau. Accesarea serviciului de consultanta nu presupune costuri din partea ta!

Brida cardan priza putere Case STX380 - ai nevoie si de un montaj de calitate?

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case STX380 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura