Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9380
Cod produs
MG83TLK5-IA
Out Of stock
Descriere
Cea mai buna componenta pentru cel mai performant tractor! Brida cardan priza putere Case 9380 fixeaza priza de putere a tractorului si asigura o functionare corecta a componentelor transmisiei. Daca o vei alege, te asiguri ca totul va merge conform planului si iti vei exploata fara griji utilajul. Brida cruce cardan este fabricata din cel mai bun otel si este o componenta eficienta si rezistenta vreme indelungata. Din punct de vedere al costului, ea are un pret foarte atragator.

Serviciile de reparatie si intretinere a utilajelor sunt oferite de echipa ACN Piese Utilaje la cele mai inalte standarde. Specialistii nostri detin cunostinte pentru a transforma echipamentele in unele performante. Au si experienta necesara pentru satisfacerea tuturor cerintelor clientilor. In prima faza, poti contacta consultanta gratuita si de aici afli mai departe despre fiecare serviciu la care poti apela. Contacteaza-ne cu cea mai mare incredere!

Brida cardan priza putere Case 9380 - exploatezi tractorul in siguranta!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9380 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura