Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere tractor Case STX280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case STX280
Cod produs
U6R3WIKF-IA
Out Of stock
Descriere
N-ai fi crezut ca poti creste randamentul utilajului tau cu o brida, nu-i asa? Brida cardan priza putere Case STX280 este propunerea noastra pentru protejarea si fixarea prizei de putere a tractorului. Brida cruce cardan este confectionata dintr-un material de cea mai buna calitate care asigura rezistenta in timp. Pentru interventii reusite la utilaj, trebuie sa acorzi atentie tuturor pieselor si sa alegi mereu cele mai bune componente!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Profita de toate serviciile noastre si de experienta fantastica a echipelor noastre de interventie. Ne asiguram ca fiecare client va pleca de la noi cu piesa potrivita utilajului sau. Cum facem asta? Oferim consultanta gratuita si acces nelimitat la cunostintele tehnice ale asistentilor nostri. Crede-ne, daca ii tragi un pic de limba, te tin de vorba pana la toamna, dar si cate lucruri faine vei invata de la ei…

Brida cardan priza putere Case STX280 - adio surprize neplacute!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case STX280 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura