Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9330
Cod produs
7WJXUR8Q-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan priza putere Case 9330 este de calitate superioara si prezinta rezistenta maxima in timp. Pentru fixarea prizei de putere a tractorului este esential sa folosesti o componenta realizata cu atentie sporita la detalii. O astfel de brida cruce cardan nu doar fixeaza, ci si protejeaza elementele transmisiei in timpul exploatarii utilajului. Ti-am pregatit si un pret accesibil care sa-ti permita achizitionarea ei fara eforturi financiare! Suna-ne acum!

Alegerea pieselor de schimb necesita o analiza amanuntita a mai multor factori. Pentru anumite companii pretul reprezinta factorul principal. Dar cei mai multi uita de calitate sau o pun pe un loc ce nu prinde nici macar podiumul. Ori asta-i nu-i tocmai de acceptat cand vine vorba de intretinerea corespunzatoare a unui utilaj. Daca iti doresti piese de exceptie si ai nevoie de sfaturi venite din partea specialistilor, te rugam sa nu ocolesti serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica.

Brida cardan priza putere Case 9330 - fabricata cu respectarea standardelor de calitate!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9330 pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura