Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere tractor Case STX375

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case STX375
Cod produs
LX2PT4D5-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan priza putere Case STX375 abia asteapta sa fie comandata pentru tractorul tau! Reprezinta solutia ideala de a fixa priza de putere a tractorului tau. Brida cruce cardan a fost realizata de catre un producator ce a respectat standardele de calitate. Piesa rezultata este extrem de rezistenta si ajuta la cresterea performantei utilajului in timpul exploatarii. Cere o oferta si descopera mai multe detalii. Pretul componentei este accesibil!

Vei face cumparaturi intelepte la noi, avem si calitate si preturi bune! Iar faptul ca iti oferim gratuit un serviciu de consultanta ajuta fantastic de mult la remedierea mult mai rapida a oricarei avarii. Bazeaza-te pe cunostintele si abilitatile tehnice ale angajatilor nostri. Sunt foarte bine pregatiti si au experienta lunga in tratarea utilajelor grele. Echipele noastre de mecanici pot interveni la cerere chiar si la punctul tau de lucru. Nu doar pentru montarea piesei comandate, dar si pentru remedierea altor defectiuni aparute la echipament.

Brida cardan priza putere Case STX375 - asculta de recomandarile pe care le fac specialistii!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case STX375 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura