Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9370

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9370
Cod produs
3F0P2WES-IA
Out Of stock
Descriere
Fa tot ce-ti sta in putere pentru a avea un tractor performant! Brida cardan priza putere Case 9370 este un pas bun pe care il poti face in acest sens. Este o componenta realizata de un producator ce a pus suflet in fiecare detaliu. A rezultat o brida cruce cardan ce fixeaza fara probleme priza de putere a tractorului aducand un plus de siguranta in acelasi timp exploatarii utilajului. Solicita cat mai repede o oferta pentru acest produs!

Operatiunile de intretinere trebuie facute zilnic pentru siguranta, dar si pentru mentinerea functionarii corecte a utilajului. Achizitioneaza piese de calitate superioara si mergi doar in service-uri autorizate care sa faca un montaj profesionist. Ne poti solicita si noua servicii de montaj. In acest caz, oferta finala va fi mult mai avantajoasa! Apeleaza-ne pentru a primi toate informatiile necesare! Ne poti contacta si in scris daca preferi asa!

Brida cardan priza putere Case 9370 - nu-ti tine tractorul in loc!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9370 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura